Tervetuloa

Uutisia

Lentopallojuniorien kausi huipentui perinteiseen tapaan koululaisten ensimmäisellä lomaviikolla pelattuun Power Cupiin. Kaikki juniori-ikäluokat ekaluokkalaisista nuoriin aikuisiin kattava nelipäiväinen turnaus järjestettiin tänä vuonna Rovaniemellä. Lauantaina yöttömän yön auringon valossa pelattiin aina sunnuntain pikkutunneille asti. Tavallista pidempi matka laski hiukan osallistuvien joukkueiden määrää, mutta silti 24 sarjaan osallistui yhteensä lähes 700 joukkuetta.
Lentopalloliiton viisi aluetta (Pohjoinen, Etelä, Itä, Länsi ja Lounas) mittelevät B-juniorien aluejoukkueiden Suomen mestaruudesta Kuusamossa 24.-26. toukokuuta. Etelän joukkueissa pelaa yhteensä kahdeksan VanLen pelaajaa.
VanLen kaksi B-poikajoukkuetta pelasivat kauden päättävät sijoitusturnauksensa lauantaina. Sinisten joukkue matkasi Keski-Suomeen Kyyjärvelle asti kisaamaan sijoista 13-18. Päätösottelun voiton myötä sarjan loppusijoitukseksi tuli 17. Mustien joukkue taas voitti Loimaalla sijoista 28-31 pelatussa turnauksessa kaikki vastustajansa ja nappasi turnausvoiton myötä sijan 28.
VanLen C-poikien ykkösjoukkue sijoittui Kuortaneella pelatussa ikäluokan SM-lopputurnauksessa hienosti yhdeksänneksi. Suomen Mestareiksi pelasi Raision Loimun ykkösjoukkue yllättämällä finaalissa siihen asti koko kauden tappioitta pelanneen JyväsLentiksen ykkösjoukkueen.