Tervetuloa

Uutisia

VanLen kaksi B-poikajoukkuetta pelasivat kauden päättävät sijoitusturnauksensa lauantaina. Sinisten joukkue matkasi Keski-Suomeen Kyyjärvelle asti kisaamaan sijoista 13-18. Päätösottelun voiton myötä sarjan loppusijoitukseksi tuli 17. Mustien joukkue taas voitti Loimaalla sijoista 28-31 pelatussa turnauksessa kaikki vastustajansa ja nappasi turnausvoiton myötä sijan 28.
VanLen C-poikien ykkösjoukkue sijoittui Kuortaneella pelatussa ikäluokan SM-lopputurnauksessa hienosti yhdeksänneksi. Suomen Mestareiksi pelasi Raision Loimun ykkösjoukkue yllättämällä finaalissa siihen asti koko kauden tappioitta pelanneen JyväsLentiksen ykkösjoukkueen.
VanLen C-poikien ykkösjoukkue kisaa ikäluokan 12 parhaan joukkueen joukossa SM-mitaleista Kuortaneen urheiluopistolla järjestettävässä kaksipäiväisessä lopputurnauksessa 6.-7.4.
B-poikien valtakunnallinen sarja jatkui hiihtolomien ja aluemestaruusturnausten aiheuttaman tauon jälkeen välierävaiheella. Sairastumiset nakersivat VanLen molempien joukkueiden kokoonpanoja eikä voittoja päästy juhlimaan.